Forfattermøde: Helle Bertram

Fredag 02. august 2019 kl. 13-14

Postkort fra provinsen

Helle Bertram læser op af sine fortællinger om livet uden for hovedstaden. De fylder præcis 800 ord hver og giver både søde og salte smagsprøver på, hvad der venter den, der flytter ud fra byen. Fx vil historien SAUNAGUS kunne få sveden frem og med TORSDAGSKAGE er der lidt til den søde tand, men det hele kan også blive en lille smule skævt – præcis som virkeligheden.

Måske kommer publikum selv i tanke om en pudsig iagttagelse, de har gjort sig et sted i provinsen og får lyst til at “sende” et postkort med et nyt emne, der kan blive til endnu et POSTKORT FRA PROVINSEN.


Gratis adgang, når der er betalt entré til Sommerudstillingen.

Facebook

Helle Bertram er uddannet cand.mag i virksomhedskommunikation (SDU), certificeret business coach (ICF) og har taget uddannelsen Fundraising i praksis (ISOBRO).

Hun er forfatter til bogen Troværdighed kommer indefra, DJØFS forlag 2015, har desuden udgivet en lang række artikler til magasiner som “Vækst”, “Oplev”, skrevet ca. 50 portrætter til bl.a. QLF.dk og forfatterweb.dk og virket som anmelder ved Lolland-Falsters Folketidende.

Som konsulent i Borger&Branding i Guldborgsund Kommune er Helle Bertram ansvarlig for at dyrke og styrke samskabelse i hele kommunen og udvikler branding og bosætningskampagner.

Helle Bertram (foto: Ingrid Riis Hovgaard)