3/7: Modeltegning for børn – v. Ida Guldhammer

Modeltegning for børn og (bedste)forældre.

Børn fra 6 år. Børn fra 10 år kan deltage alene.

Max 12 deltagere

Tilmelding nødvendig til Kit Kjærbye på tlf. +45 21 40 68 89 eller mail: kitkjaerbye@privat.dk

Deltagelse er gratis med gyldig billet til Sommerudstillingen (se entrépriser nederst på siden).

Onsdag 3. juli 2024, kl. 14-16 på Masnedøfort.

Kursusbeskrivelse

Tag din mor eller far med på udstilling, og prøv at tegne efter en levende model.

Vi vil tegne både hurtigt og langsomt, prøve forskellige sjove teknikker, og bruge forskellige blyanter, kul og kridt. Vi har tegnebræt og alle materialerne, men du er også velkommen til at tage lidt med selv.

Tag også en lille madpakke og drikkelse med.

Underviser: Ida Guldhammer 23392567 (Ring hvis der er spørgsmål)

.

Ida Guldhammer

Billedkunstner Ida Guldhammer er uddannet på Kunsthåndværkerskolen (nu: Designskolen) i Kolding som tekstildesigner og væver i 1986.

Ida har stor erfaring med tegneundervisning af børn – bl.a. fra KØS museum for kunst i det offentlige rum, Heerup Museum og Nordfyns Billedskole samt på tegneworkshops og art classes på ungdomsskoler i Rødovre og Assens.

Tidligt kastede Ida sin kærlighed over håndlavet papir i skulpturel sammenhæng og de utallige muligheder, dette materiale frembyder. I dag er hun en af Danmarks førende papirkunstnere, og forskning i papir og anvendelsen som kunstnerisk medie fremkalder nye muligheder for udfoldelse. En del år har det været som store ”blade”, frithængende i installationer.

Sideløbende har Ida Guldhammer kastet sig over den gamle fototeknik cyanotopi, og eksperimenter med bl.a. ”havtryk”, cyanotopi lavet direkte på havbunden, når vandet har trukket sig tilbage.

En anden, men ikke uvæsentlig del af hendes kunstneriske virke, er land art-projekter med historisk reference, og artbooks, hvor kulturarv og natur sammenstilles. (bibler, salmebøger mm, gamle arkivfotos, indsamlet naturmateriale) Ida Guldhammer har gennem årene modtaget anerkendelser fra offentlige og private fonde som eksempelvis Statens Kunstfond og Dronning Ingrids Legat. Hun er medlem af BKF, IAPMA, Int. Ass. of Papermaking Artist, og Kvindelige Kunstneres Samfund.


Se mere på guldborgsund-kunst.dk/kunstnere/ida-guldhammer

.

Alle tegninger er tegnet af børn på kursus.