Events22

Lørdag den 25. juni 2022
kl. 16.00
Performance: “Altings Ja og Nej/The Yes and No of All Things”.
Mie Frederikke Fischer Christensen

 

 

Søndag den 17. juli 2022
Kl. 15.00–16.30
Billedkoncert Pernille Mejslov – Karsten Vogel

I en billed- og lydkulisse inspireret af de færøske grottekoncerter og med kompositioner fra ophold på Færøerne og i Japan, mødes Karsten Vogel og Pernille Mejslov på Madsnedø, hvor fortet danner rammen om en performance på omkring 1 1/2 time.

Koncert med saxofonist og komponist Karsten Vogel. Billedkulisse og foto: Pernille Mejslov, billedkunstner.

 

 

Søndag den 31. juli 2022
kl. 15.00–17.00

Koncert med fællessang med Susanne Thea & Malinovsky

I inviteres med på en musikalsk rejse og forføres af velkendte som helt nye sange til lyriske digte om skabelsen af kunsten, kærlighedens mysterie og naturens forunderlighed  af Oscar Wilde og H.C. Andersens.

Heriblandt “Korsør” digtet skrevet af den store digter HCA  i år 1869, musikken komponeret i 2019 af Susanne Thea.

 

Jacob Fischer, jazzguitarist.

Lørdag den 6. august 2022
kl. 15.00

Jacob Fischer Trio

Zier Romme Larsen, Jacob Fischer og Andreas Møllerhøj “plays plays Nat King Cole and Oscar Peterson”
Jacob Fischer : Guitar
Zier Romme Larsen : Piano
Andreas Møllerhøj: Bass
Jacob Fischer har samlet en superb storsvingende trio med nogle af de helt unge kæmpetalenter der stormer frem på jazzscenen i disse år. Zier Romme Larsen er opvokset i Eskilstrup på Falster, og hans Oscar Peterson inspirerede klaverspil er virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige.
Sammen med Jacob Fischer, “jazzguitarens evigt unge, grand old man”, som en avis skrev for nylig, vil de spille evergreens i den på én gang elegante, og hårdt swingende jazztriostil som man kender det fra Nat
King Cole og Oscar Petersons trioer med netop denne besæting.
Kontrabassisten Andreas Møllerhøj fuldender trioen og binder det hele sammen med sit melodiske, humørfyldte og bundmusikalske spil.

 

Søndag den 7. august 2022
kl. 15.00

Jacob Fischer Duo

Mads Mathias meets Jacob Fischer
Mads Mathias : vokal , saxofon
Jacob Fischer : Guitar
Sangeren og saxofonisten Mads Mathias er Danmarks førende mandlige jazzsanger og er et personligt og friskt bud på en opdateret jazz crooner, i Sinatras og Tony Bennets kølvand. Hans karismatiske sceneoptræden har gjort ham til en efterspurgt solist både med radioens big band og han er efterhånden ved at opbygge et navn også i udlandet ikke mindst England.

Guitaristen Jacob Fischer er en anden der efterhånden spiller mere i udlandet end herhjemme, hvor mange sikkert kender ham fra alle årene med Svend Asmussen eller de flere tusinde koncerter med Finn Ziegler og Hugo Rasmussen.